SOC Oficina Treball

El programa “Fem Ocupació per a Joves” tanca amb èxit

oficina_soc

La contractació de diversos joves a la comarca demostra l’interès de les empreses locals per aquests incentius laborals

El programa “Fem Ocupació per a Joves”, fruit d’un conveni signat entre els Consells Comarcals del Priorat i el Baix Camp, ha arribat a la seva fi de manera molt positiva després que hagi incentivat la contractació de diversos joves per part d’empreses de la comarca. La incorporació d’un treballador jove al bar Vi Novell de Falset s’ha sumat, els darrers dies del programa, a les incorporacions anteriors de joves a l’Hostal Restaurant Populetus de Poboleda i a l’AJ Restaurant i la Carnisseria Miró de Falset.

Al llarg dels darrers mesos, l’AODL (Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local) del Consell Comarcal del Priorat i el tècnic del programa del Consell Comarcal del Baix Camp han estat informant les empreses del territori dels avantatges del programa, amb l’objectiu d’aconseguir la seva participació. El programa, concretament, va finalitzar el dilluns 15 de setembre amb un gran interès mostrat per part les empreses en aquest tipus d’ajudes.

“Fem Ocupació per a Joves” desenvolupa actuacions ocupacionals per afavorir la inserció laboral dels joves en situació d’atur, combinant la formació amb la contractació subvencionada per a les empreses que prenen la iniciativa d’incorporar un treballador d’aquestes característiques. La subvenció que rebrà l’empresa consisteix en l’import del salari mínim interprofessional (tots els mesos de durada del contracte i per un màxim de 6 mesos), en consonància amb el tipus de contracte a jornada completa o la part proporcional segons quina sigui la jornada parcial prevista. A més, aquests contractes subvencionats són compatibles amb els incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social per a cadascuna de les modalitats contractuals.

El programa “Fem Ocupació per a Joves” està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu. L’acció de col·laboració de l’AODL s’inclou dins del projecte comarcal de promoció i desenvolupament econòmic, formatiu i per l’ocupació del Consell Comarcal del Priorat, un projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Actualment, podeu informar-vos d’altres programes, reduccions i bonificacions, així com de la gestió de la bonificació per a la formació dels treballadors, adreçant-vos a l’AODL del Consell Comarcal del Priorat al telèfon 977 83 01 19 o bé al correu ptapia@priorat.cat.

Font: Priorat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.