Roben material al dipòsit d'aigua i al poliesportiu

Durant el passat mes de febrer es van produïr a la vila diversos robatoris i un intent frustrat

Cornudella web 03/03/2011.- El passat dimecres 16 de febrer, un/s desconegut/s van forçar la porta de la caseta del dipòsit de l’aigua de Cornudella amb una parpelina o pota de cabra, i van accedir a la caseta per robar la bateria que alimenta el mecanisme de cloració de l’aigua del poble. Es calcula que el robatori es va produïr entre des 8 i les 9 del matí, ja que cada dia de dilluns a dissabte a primera hora, un membre de la brigada visita els dipòsits municipals (Siurana, Albarca i Cornudella) per revisar la màquina del clor i el bon funcionament de mecanisme. Va ser en una segona visita, cap a quarts de 10 del matí, que l’operari es va adonar que la porta estava forçada i havien robat la bateria.

Dissabte i diumenge dies 19 i 20 de febrer, totes dues vegades a la nit, desconegut/s van entrar a robar al nou poliesportiu que s’està construïnt al costat del camp de futbol. Els lladres es van emportar diversos útils i eines que l’empresa constructora guardava a l’obra. Dilluns al matí es va informar del robatori i els mossos es van reunir amb l’alcalde i l’encarregat de l’obra (Constècnia).

La matinada del dia 26 de febrer (de divendres a dissabte), cap a les 3 de la matinada, dos desconeguts intentaven accedir al Cafè de la Plaça per la finestra dels labavos, que donen al carrer del Tou. Una veïna que arribava a casa va veure els dos individus, que en ser descoberts van abandonar el lloc.

Foto: Dipòsit d’abastament d’aigua de Cornudella (C.X.Cabós – Cornudella web)

Una resposta a “Roben material al dipòsit d'aigua i al poliesportiu

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.