El servei d’Emprenedoria i Empresa del Consell Comarcal va assessorar una quinzena de projectes el 2016

El servei també ha promogut sessions de sensibilització i accions formatives, de les quals se n’han beneficiat més de 200 assistents

Seu del Consell Comarcal del Priorat. Foto: Cedida.

El servei d’Emprenedoria i Empresa del Consell Comarcal del Priorat va atendre el passat 2016 unes 260 persones i va assessorar una quinzena de nous projectes. La major part d’aquests corresponen a autoocupació, emprenedors que es donen d’alta com a autònoms per tirar endavant la seva idea de negoci. En total s’han donat resposta i dut a terme prop de 600 consultes i gestions, ja sigui de manera presencial, per telèfon o per correu electrònic.

A banda de l’atenció personalitzada a empreses i particulars, el servei també ha promogut sessions de sensibilització i accions formatives, sessions i jornades tècniques de les quals se n’han beneficiat més de 200 assistents.

L’objectiu del servei és potenciar la creació d’empreses i la millora d’aquestes. Alhora dóna suport a les persones emprenedores en les diferents fases de la creació de l’empresa, des de la idea inicial i fins a la consolidació, passant per etapes com la sensibilització, la formació, la definició del projecte, la creació de l’empresa i el finançament.

Joan Carles Garcia, president del Consell Comarcal del Priorat, destaca que “el servei fomenta l’emprenedoria, i assessora les persones que tenen una idea de negoci i necessiten un acompanyament per fer-la possible”. Garcia subratlla que “en el context prioratí, l’autoocupació i la petita empresa tenen un paper cabdal, especialment en nínxols com els serveis i el turisme”. En aquest sentit, Garcia conclou que “posar a disposició d’empreses i emprenedors un servei d’assessorament, ajuda en l’elaboració del pla d’empresa i el pla econòmic, informació dels ajuts disponibles i un seguit de jornades divulgatives i formatives, entre altres, contribueix a l’enfortiment del teixit econòmic de la nostra comarca”.

El servei d’Emprenedoria i Empresa del Consell Comarcal del Priorat es presta mitjançant el Programa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.