Cursos d’emprenedoria en el sector agrari i de Manipulació de productes fitosanitaris

El Consell Comarcal del Priorat programa els cursos, organitzats en col·laboració amb Unió de Pagesos i la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

Vinyes Montsant
Foto: Cedida

El Consell Comarcal del Priorat ha programat tres accions formatives per al 2017, en àmbits com l’emprenedoria i la manipulació de productes fitosanitaris. En aquest darrer cas, i en col·laboració amb la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya, es duran a terme dos cursos, un de bàsic i un de qualificat.

El bàsic, que s’iniciarà el 29 de març i finalitzarà el 26 d’abril, tindrà una durada de 25 hores i s’impartirà els dilluns i dimecres de 18 a 21 hores. Pel que fa al de nivell qualificat, que s’iniciarà el 4 de març i es clourà el 17 de juny, tindrà una durada de 60 hores i es durà a terme els dissabtes, de 10 a 14 hores. En tots dos casos, les sessions de formació en productes fitosanitaris s’impartiran a la seu del Consell Comarcal i s’ofereixen una vintena de places.

D’altra banda, en aquest cas en col·laboració amb Unió de Pagesos, s’ha programat un curs d’Emprenedoria en el sector agrari, curs que s’iniciarà el 7 de març. En aquest, es tractaran qüestions com el pla d’empresa, les habilitats directives i els complements a la gestió, incidint en àmbits com la legislació, la comercialització, la fiscalitat o l’ús de les noves tecnologies, entre altres. El curs s’estructurà en 10 sessions de 3 hores de durada, els dimarts de 18 a 21 hores a la seu del Consell Comarcal.

Els interessats en formalitzar la seva inscripció o en sol·licitar més informació sobre aquests cursos poden adreçar-se al Consell Comarcal del Priorat, a ptapia@priorat.cat o al 977 83 01 19.

Al marge d’aquestes tres accions formatives ja definides, el Consell Comarcal està coordinant amb la Diputació de Tarragona un Curs de manteniment d’instal·lacions de risc contra la legionel·la, curs adreçat al personal d’ajuntaments.

El passat 2016, 170 persones van cursar formació organitzada pel Consell Comarcal del Priorat. L’oferta formativa programada responia i respon a les demandes d’empreses i treballadors, que mitjançant dues breus enquestes traslladen les seves necessitats a l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.