A licitació les obres de conservació de dos camins dels Guiamets i Capçanes

Es tracta de treballs en els camins que fan funció de carretera que uneixen els Guiamets i la N-420 i Capçanes i la carretera TV-3031

Vial que uneix els Guiamets amb la N-420. Foto: Marc Sales
Vial que uneix els Guiamets amb la N-420. Foto: Marc Sales

El Consell Comarcal del Priorat acaba de treure a licitació obres de conservació i manteniment de dos camins per un valor d’uns 73.000 euros (IVA inclòs). Es tracta de camins de primer ordre, tenint en compte que fan funció de carretera i on hi ha trànsit rodat. El gruix de la inversió es concentrarà en el camí que connecta els Guiamets i la carretera N-420, mentre que en el camí que enllaça Capçanes i la carretera TV-3031 s’hi farà una petita intervenció.

El contracte que es proposa es titula: Actuacions per la conservació i manteniment dels Camins: 4201, dels Guiamets a la Carretera N-420, i 4191, de Capçanes a la Carretera TV-3031. La resolució va ser publicada el 25 de novembre, juntament amb el plec de clàusules administratives particulars. L’import de la licitació és de 61.069,42 euros, la qual cosa implica un IVA de 12.824,58 euros. Tot plegat significa un pressupost total de 73.847,00 euros.

“La prioritat del govern del Consell a l’hora d’impulsar aquestes inversions en camins passa per prioritzar la conservació i manteniment en els camins de primer ordre que fan funció de carreteres, i on hi ha trànsit rodat i transport escolar”, explica el president del Consell Comarcal del Priorat, Joan Carles Garcia. En aquest sentit, els anys anteriors s’han impulsat obres de millora dels camins asfaltats entre Torroja del Priorat, Escaladei i la Morera de Montsant; i entre Bellmunt del Priorat, el Masroig, el Molar i el Lloar. Garcia remarca, però, que “malgrat que aquesta sigui l’actual prioritat del govern del Consell, estem oberts a escoltar i valorar els suggeriments que pugui fer-nos el Consell d’alcaldes en algun altre sentit”.

Pel que fa als criteris d’adjudicació de la licitació en curs, se n’estableixen tres:
a/ Presentar millores en l’execució de l’obra sense cost addicional (valorat fins a 80 punts).
b/ Millora en l’oferta econòmica (fins a 10 punts)
c/ Ampliació del termini de garantia (fins a 10 punts).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.