Aquest cap de setmana se celebra la 6a. Edició d’aquest mercat que posa en contacte directe a productors i clients

Seguint la tradició de Buil&Giné, els dies 3 i 4 de desembre el celler celebra el 6è Mercat de Nadal. Durant tot el cap de setmana els visitants podran conèixer als productors que oferiran degustacions dels millors productes de proximitat amb descomptes especials de fins al 30%. Vins, caves, pernils d’aglà, embotits i patés, formatges artesans, torrons, dolços, sabons naturals, ceràmica i plantes de nadal per a la vostra llar en seran els grans protagonistes.
A més a més, des de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda hi haurà visites guiades gratuïtes al celler cada hora en punt, tallers de treballs manuals nadalencs per als més petits de casa, cursos d’iniciació al tast de vi i, com a novetat, hi haurà un taller on els participants podran fer neules artesanes amb les seves pròpies mans.
Buil&Giné és un celler pioner en enoturisme a la comarca. Obre les seves portes 362 dies l’any i fa visites i tastos sense necessitat de reserva. Disposa del Restaurant “Amics” amb el prestigiós xef Marc Pi a les seves instal·lacions, i va ser el primer a obrir un petit hotel que dóna oportunitat als visitants de dormir envoltats de vinyes amb les millors vistes al Montsant. Totes les activitats, tallers, visites i degustacions són gratuïtes. Per a més informació: telèfon 977839810 o c./e. enoturisme@builgine.com.