Viure la verema de primera mà al Priorat

El Celler Joan Ametller organitza activitats per viure la verema per dins, des de la recollida del raïm fins tot el procés d’elaboració del vi

Foto: cedida
Foto: cedida

La verema 2016 ja ha arribat al Celler Joan Ametller de la Morera de Montsant, el celler que està més al nord de tota la DOQ Priorat i un dels que es troba a més alçada. Aquesta localització específica dins la DOQ fa que les veremes d’aquest celler sempre siguin tardanes. En aquesta ocasió, l’activitat proposada està directament relacionada amb la verema i l’elaboració del vi. A més de degustar els millors vins del celler, els participants podran entrar en contacte amb la seva elaboració, participant del seu naixement i descobrint com s’elaboren els vins de la DOQ Priorat.

L’activitat començarà al matí baixant a la vinya tisores en mà, per collir el millor raïm. De tornada al celler, se seguirà de prop el procés d’elaboració del vi: selecció de raïm, remuntats i pigeage, tast de mosts… Per acabar, hi haurà degustacions d’alguns dels millors vins del celler acompanyats d’aperitius 100% Priorat, tot gaudint de les vistes excepcionals sobre les vinyes des de la terrassa de la sala de tastos.

Aquesta activitat tindrà lloc del 24 de setembre al 30 d’octubre de 2016, dissabtes a les 11,00 o a les 16,30 hores, i diumenges a les 11,00 hores. Per a altres dies i horaris, visites de grups, etc., podeu consultar disponibilitat amb el celler a info@ametller.com o al telèfon 663 456 696. Les visites es faran en català, castellà i anglès.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s