III Concurs de fotografia del Parc Natural de Montsant

La temàtica d’aquesta tercera edició és “La vida als pobles de Montsant” i el termini de presentació de fotografies és el 30 de setembre de 2016

Cabacés
Cabacés. Foto: Carles X. Cabós

Si els darrers dos anys el Concurs de fotografia del Parc Natural de la Serra de Montsant s’havia centrat en destacar fotogràficament els valors naturals en qualsevol dels seus aspectes de l’espai natural protegit, enguany la temàtica escollida se centra en els valors culturals del Parc concretats en els pobles que rodegen la serra de Montsant. L’objectiu és, a partir de la fotografia, captar quina és l’activitat i vida humana que hi ha en els pobles de la serra de Montsant. El tema és prou ampli i permet incloure tots aquells aspectes que fan referència al dia a dia de la gent, a la vida econòmica, social i cultural dels pobles i el seu entorn: treball i oficis, festes, espais de trobada, esdeveniments socials, etc.

En aquesta edició, el jurat del concurs està composat per persones professionals de la fotografia i d’altres vinculats a la custòdia del patrimoni. Fotògrafs com Ferran Aguilar, Rafael López-Monné i Xavi Vaqué, juntament amb persones com Anna Figueras, antropòloga i coordinadora del Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus, a més de la directora dels SSTT del Departament de Territori i Sostenibilitat, Trinitat Castro. Entre les fotografies presentades al concurs, el jurat en farà una selecció d’aproximadament 30 fotografies amb les quals es realitzarà una exposició itinerant pels pobles del Parc. El primer premi està dotat amb 300 euros.

Cada autor pot presentar, en format digital, un màxim de 3 fotografies fins el proper dia 30 de setembre, data límit d’entrega. Podeu consultar les bases específiques del concurs a la pàgina web del Parc i lliurar el material a pnmontsant2012@gmail.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.