Cinema a la fresca a Falset amb "El cameraman" de Buster Keaton

La sessió d’aquest divendres s’emmarca en el programa “Juliol a la fresca” a Falset, que el proper divendres 22 de juliol portarà a Falset el grup de versions Filferro

The Cameraman, de Buster Keaton
The Cameraman, de Buster Keaton, es projecta a Falset el divendres.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Falset ha programat un seguit d’activitats culturals sota el lema “Juliol a la fresca”, que tindran llocs els divendres 8, 15 i 22 de juliol. Després de la retransmissió operística del passat 8 de juliol, la segona de les cites previstes serà el divendres 15 de juliol (també a partir de les 22 hores) amb la projecció de El cameraman, de Buster Keaton, una pel·lícula de cinema mut que anirà acompanyada de música en directe. El divendres 22 de juliol (a les 22.30 hores) tindrà lloc la tercera cita d’aquest “Juliol a la fresca” amb el concert de Filferro.

El Cameraman
El Cameraman (The Cameraman) és una pel·lícula muda nord-americana interpretada i co-dirigida per Buster Keaton, estrenada el 22 de setembre de 1928. The Cameraman va ser la primera pel·lícula que Buster Keaton va fer per a la Metro-Goldwyn-Mayer i és considerada una de les seves millors pel.lícules. El protagonista del film, Luke Shannon, és un fotògraf que treballa pels carrers de Nova York, acompanyat d’un mico petit. S’enamora d’una telefonista d’una companyia de noticiaris cinematogràfics i, per estar-hi a prop, es converteix en operador de cinema, cercant amb la serva càmera una bona notícia. Però les seves primeres grabacions són molt dolentes i provoquen la burla de la resta de professionals de l’empresa. El cameraman és un clàssic del cinema i l’última pel·lícula muda de Buster Keaton, amb una comèdia perfectament construïda, amb tocs de romanticisme i escenes absolutament delirants. El preu de l’entrada serà de 3 euros.

Concert de Filferro
Filferro és un duet acústic format per Gerard Serratroy i David Repullés que adapta al català temes clàssics i universals del pop rock. En aquest cas, l’acte està organitzat per l’Ajuntament i Ràdio Falset, i l’entrada tindrà un cost de 3 euros. Entre les seves versions, s’hi compten grans clàssics de la música com Leonard Cohen, Extreme, Michael Jackson, Eric Clapton, Metallica o aquest “Bohemian Rapsody” de Queen:

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.