El Govern aprova destinar 252.000 euros al poble vell de Corbera d’Ebre

Aquest és el romanent de tresoreria del 2014 del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre, amb el qual es sufragaran diverses actuacions de consolidació i rehabilitació del poble vell de Corbera d’Ebre

Nucli vell de Corbera d'Ebre
Nucli vell de Corbera d’Ebre. Foto: Enfo / Wikimedia

El Govern ha modificat un seu acord del 22 de desembre del 2015 per canviar la destinació del romanent de tresoreria resultant de la liquidació pressupostària de l’exercici 2014, que ara sufragaran diverses actuacions de consolidació i rehabilitació del poble vell de Corbera d’Ebre. El Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre va tancar l’exercici 2014 amb un romanent de tresoreria per a despeses generals de 252.598,88 euros. Aquest romanent, la major part del qual ja venia d’anualitats anteriors, és fruit d’una bona gestió econòmica efectuada en els darrers anys i tenia per objectiu continuar amb les línies de treball existents i fer un pas més en la consolidació del projecte del Consorci. Per acord del Govern de 22 de desembre de 2015 es va autoritzar el Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre a aplicar aquesta quantitat per transformar el Centre d’Interpretació 115 dies en un museu.

El Consell General del Consorci, en sessió de data 12 de maig de 2016, ha acordat destinar aquest romanent a realitzar diverses actuacions de rehabilitació i conservació en el Poble Vell de Corbera d’Ebre. Així mateix, ha acordat sol·licitar al Govern de la Generalitat de Catalunya que modifiqui l’Acord del Govern de 22 de desembre de 2015 per adaptar-lo a aquest nou Acord del Consell General del Consorci.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.