La publicació de Ferran Adrià sobre la història de la cuina veurà la llum el novembre de 2017

El cuiner ha visitat l’Abric Romaní de Capellades i s’ha compromès a fer la presentació del llibre en aquest indret de l’Anoia

L'arqueòleg Eudald Carbonell explica a Ferran Adrià les peculiaritats de l'Abric Romaní de Capellades. 2 de juny de 2016. (Horitzontal)
L’arqueòleg Eudald Carbonell explica a Ferran Adrià les peculiaritats de l’Abric Romaní de Capellades. 2 de juny de 2016

ACN Capellades .- El cuiner Ferran Adrià, acompanyat per l’arqueòleg Eudald Carbonell, ha visitat aquest dijous l’Abric Romaní de Capellades (Anoia) en el marc del projecte de recerca sobre la història de la cuina, en el qual fa tres anys que hi treballa un equip d’una setantena de persones de diversos àmbits i membres d’elBulliLab. Adrià ha anunciat que la publicació –en format paper i web- veurà la llum el mes de novembre del 2017 i s’ha compromès a fer la presentació pública a l’Abric Romaní. Es tracta d’una iniciativa ambiciosa i única al món que es remunta als orígens de la cuina, des del paleolític fins a l’actualitat. Segons ha detallat Adrià, l’objectiu és fer un recull “holístic” sobre l’evolució de la cuina, des de les tècniques culinàries fins als ingredients i els estris que s’han utilitzat al llarg de la història.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.