L’alcalde de Cornudella reclama que s’investigui una partida de 47.500 €

Josep M. Castan a la Diada Gastronòmica de la Truita amb suc d'Ulldemolins, el passat diumenge 8 de març. Foto: Carles X. Cabós
Josep M. Castan a la Diada Gastronòmica de la Truita amb suc d’Ulldemolins, el passat diumenge 8 de març. Foto: Carles X. Cabós

L’alcalde de Cornudella de Montsant, Josep Maria Castan (ERC), va notificar dilluns al matí la seva baixa d’adscripció del Grup d’ERC al Consell Comarcal del Priorat, i per tant, el seu abandó de l’equip de govern del Consell Comarcal, i la seva adscripció al Grup Mixt o grup corresponent. El Consell Comarcal està governat pel PSC, FIC i ERC.

Castan afirma sentir-se «decebut» per l’impagament reiterat per part del Consell Comarcal d’una partida de 47.500 euros del Pla Únic d’Obres i Serveis, tot que el consistori el porta reclamant per escrit des del mes de juliol de 2014 i pel fet de tractar-se de diners finalistes, és a dir, que no poden tenir altra finalitat que la descrita.

Castan demana que «s’investigui on han anat a parar aquests diners», que havia de rebre l’Ajuntament de Cornudella de Montsant i no ha rebut. El mes de desembre de 2014 es va cursar un segon escrit demanant informació, i el passat mes de febrer de 2015, un tercer escrit. No hi ha hagut resposta a aquestes reiterades peticions.

Es tracta d’un import que havia de satisfer el Consell Comarcal per fer pagaments del nou pavelló poliesportiu de Cornudella. Aquest import procedia de la Generalitat i va ser destinat al Consell Comarcal perquè aquest l’adrecés, de manera finalista, a l’Ajuntament de Cornudella de Montsant via PUOiS.

El Consell Comarcal ha optat per programar els seus pagaments en funció de criteris que permetin el pagament a diferents municipis, sense tenir en compte si els imports disposats eren afectats o finalistes.

L’alcalde no entén que uns diners finalistes que el Consell Comarcal ja ha percebut de la Generalitat no hagin estat liquidats i va cursar ahir un escrit sol·licitant que el Consell Comarcal expliqui la política de pagament de quantitats finalistes. Castan ha afirmat que «arribaré fins al final per saber què ha fet el Consell Comarcal amb aquests diners».

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.