Jornada sobre la varietat garnatxa negra el 20 de febrer a Falset

Els darrers coneixements al voltant de la garnatxa negra i dels vins que s’hi elaboren a Catalunya seran l’eix central d’una jornada que s’està organitzant i que tindrà lloc el divendres 20 de febrer de 2015, de 9:30 a 14h. al Parc Tecnològic del Vi (VITEC), a la carretera de Porrera, km. 1, Falset.

En aquesta jornada s’abordaran qüestions com els orígens, la història i la cultura, els factors agronòmics, l’ampelografia, els clons i l’enologia de la garnatxa negra. A més, es durà a terme un tast específic de vins elaborats amb aquesta varietat.

D’altra banda, els organitzadors (DO Montsant, DOQ Priorat, Institució Catalana d’Estudis Agraris, Facultat d’Enologia de la URV, INCAVI i VITEC) obren la porta a les contribucions de coneixement i experiència que puguin realitzar professionals, empreses i institucions, a fi d’enriquir aquesta jornada al voltant de la garnatxa negra. En aquest sentit, aquests es poden adreçar tant a la DO Montsant (info@domontsant.com) com a la DOQ Priorat (info@doqpriorat.org).

La jornada “La varietat garnatxa negra” tindrà lloc el matí del 20 de febrer de 2015 (9:30 a 14h, VITEC). La quota d’inscripció a la jornada, les places de la qual són limitades, és de 20€ (inclou participació a la jornada, esmorzar i tast). En dita jornada es presentaran els coneixements actualitzats sobre la varietat de raïm Garnatxa Negra i els vins elaborats amb la mateixa a Catalunya: Orígens, història i cultura; Factors agronòmics; Ampelografia i clons; Enologia; Tast específic de vins elaborats amb Garnatxa Negra.

Per formalitzar la inscripció cal enviar un correu electrònic al Parc Tecnològic del Vi (VITEC) a lʼadreça anna.capdevila@vitec.cat. Cal indicar:

• Nom i Cognoms.
• Adreça, Població i Codi Postal.
• Telèfon.
• Professió.enviat el correu electrònic, s’ha de fer la transferència al compte del Parc Tecnològic del Vi: ES35 – 2100 – 2872 – 92 – 0210086729, fent constar el nom i els cognoms i el concepte “Jornada Garnatxa Negra”.

Les places per assistir a la jornada “La varietat Garnatxa Negra” són limitades. La data dʼinscripció finalitza el divendres 13 de febrer de 2015.

.

Jornada Garnatxa 20F

Per veure el cartell més gran, cliqueu aquí

Font: DO Montsant

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.