SOC Oficina Treball

Programa per fomentar l’ocupació dels joves

oficina_soc

El Consell Comarcal del Priorat col·laborarà amb el Consell Comarcal del Baix Camp en el programa “Joves per l’ocupació”, que durant un any fomentarà l’ocupació de joves d’ambdues comarques amb la realització de mòduls formatius. El Consell del Baix Camp ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya per valor de 132.525,00€ per dur a terme aquest programa.

Els mòduls de formació professionalitzadora, que s’adreçaran a una trentena d’alumnes, se centraran en activitats de venda i cuina. Els alumnes rebran també tutories i sessions d’acompanyament en l’àmbit de la inserció laboral i experiència professional en empreses que vulguin participar en el programa.

El programa “Joves per l’ocupació” s’adreça a persones desocupades d’entre 16 i 25 anys, amb dèficit formatiu i/o baixa qualificació professional, és a dir, joves que no han obtingut l’ESO o que l’han obtingut però no han completat la formació amb estudis postobligatoris. En tot cas, els joves que vulguin prendre part del programa hauran d’estar inscrits com a demandants d’ocupació i en el sistema Garantia Juvenil.

La Garantia Juvenil és una estratègia europea encarada a reduir l’atur entre els joves que impregnarà totes les polítiques de formació i inserció laboral fins al 2020. És per aquest motiu que es recomana als joves que no estudien ni treballen que s’inscriguin al web de Garantia Juvenil que ha creat el Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

En aquest sentit, l’AODL del Consell Comarcal del Priorat i el tècnic del programa “Joves per l’ocupació” del Consell Comarcal del Baix Camp assessoren i informen als joves que s’hi vulguin inscriure. Per a més informació, es pot contactar amb el Consell Comarcal del Priorat al telèfon 977 83 01 19 o al correu electrònic ptapia@priorat.cat.

Font: Consell Comarcal del Priorat

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.