Tast amb Celler Vermunver a Falset, divendres 16 de gener

vermunver_garnatxa

Demà divendres dia 16 de gener, a les 19h tindrà lloc a l’enoteca “Vins i Olis del Priorat” de Falset, un tast per presentar la nova anyada dels Gènesi Varietal 2012, del Celler Vermunver,  que es presentarà amb una imatge totalment renovada. El primer monovarietal, el Gènesi Varietal Carinyena 2012, i el segon és tota una primícia, el Gènesi Varietal Garnatxa, un vi que genera força expectació i que podran descobrir els que s’apropin a l’establiment de Falset.

També es podran tastar el Gènesi Selecció, cupatge de garnatxa i carinyena, i fer una comparativa de les anyades de 2007 i 2008.

El tast s’emmarca dins el cicle de tastos 2015, organitzat per Vins i Olis del Priorat. Els interessats en assistir a aquesta activitat, poden reservar a info@vinsiolisdelpriorat.com o al telèfon 977 83 18 35.

.

Vinyes del celler Vermunver, a Marçà. Foto: www.genesi.cat
Vinyes del celler Vermunver, a Marçà. Foto: http://www.genesi.cat

.

El Celler

Celler Vermunver és una petita empresa familiar creada el 2004 i ubicada a Marçà, pertanyent a la D.O. Montsant. L’empresa està formada per membres de la família Vernet – Muntané, destacant la figura de Roger Vernet Muntané que n’és l’enòleg.

La política mediambiental de l’empresa aposta pel reciclatge i l’aprofitament dels residus que es generen en la producció de vi, d’aquesta manera les aigües residuals, que no són contaminats, s’aboquen en una parcel·la d’ús exclusiu per aquesta finalitat, i la brisa i altres restes vegetals s’utilitzen com a adob orgànic per a la terra.

El celler està situat als baixos d’un edifici històric del poble, Cal Nolla, una construcció que data de finals del segle XIX. El propòsit dels propietaris és casar tradició i qualitat, és a dir, elaborar un producte de manera artesanal sense deixar de banda les noves tecnologies i els avenços que aquestes posen a l’abast.

En tractar-se d’una petita producció, els el·laboradors poden permetre’s un tractament personalitzat en tots els elements del cercle vitivinícola: acompanyant el cep durant tot el seu cicle vegetatiu, durant la verema, quan el raïm entra al celler, i fins al seu embotellament.

Fonts:

.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.