Falset retira l'únic semàfor del Priorat

El motiu principal d’aquesta retirada és convertir la comarca en un atractiu per la candidatura de Patrimoni de la Humanitat

.

El semàfor de Falset, l'únic de la comarca. Foto: http://difusor.org/
El semàfor de Falset. Foto: http://difusor.org/

.

El Priorat ha acordat aquest dimecres retirar l’únic semàfor que hi havia a tota la comarca. L’Ajuntament de Falset havia instal·lat aquest semàfor l’any 2006 quan encara no existia la variant de Falset. El semàfor regulava el pas de vehicles pesats pel centre del poble perquè no hi podien passar dos alhora i el trànsit era insostenible. Tanmateix, el semàfor només va funcionar durant dos anys, ja que l’any 2008 es va inaugurar la variant i va disminuir-hi el trànsit. Així doncs, el Priorat, torna a ser l’única comarca sense aquests senyals.

La tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Falset, Immaculada Pujol, ha explicat aquest dimecres que el motiu principal per la retirada d’aquest últim semàfor, és la candidatura de la comarca del Priorat a Patrimoni de la Humanitat. Una de les aportacions a aquesta candidatura serà, segons Pujol, “ressaltar que el Priorat és una comarca tranquil·la i sense semàfors”.

Font: Notícies 3/24

.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.