Ficaria Vins rep la certificació ecològica CCPAE

Foto: http://www.ficariavins.net/
Foto: http://www.ficariavins.net/

 

El celler Ficaria Vins ha rebut recentment la certificació del Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE) que garanteix que l’elaboració dels seus vins segueix les normes de l’agricultura ecològica, elaboració que és controlada al llarg del tot el procés.

El celler Ficaria Vins, situat al municipi de La Figuera, treballa les vinyes, principalment de garnatxa, amb un màxim respecte per l’equilibri i la biodiversitat, aplicant pràctiques ecològiques respectuoses amb els ceps i l’entorn.

Al celler, l’elaboració és acurada i poc intervencionista, però sempre garantint que el procés natural de transformació del raïm en vi arriba a un bon final, donant com a resultat vins de gran qualitat i reconeguts per la crítica especialitzada, com ha estat recentment, en el cas de La Guia de Vins de Catalunya 2015.

Proper tast de Ficaria Vins a Reus

El celler Ficaria Vins realitzarà el proper dimecres 17 de desembre (19h) un tast a la botiga Vida Bio (C. Sant Joaquim, 42. Reus). El tast, que serà conduït per Jaume Roca, propietari del celler, permetrà conèixer de primera mà alguns dels seus vins i, alhora, descobrir el procés de l’elaboració d’aquests, de les vinyes a l’ampolla, procés que, com dèiem, segueix pràctiques de cultiu i elaboració ecològiques.

Font: DO Montsant

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.