Gran acollida de la segona edició dels cursos formatius del Consell Comarcal

Consell Comarcal del Priorat. Foto: Priorat.cat
Consell Comarcal del Priorat. Foto: Priorat.cat

 

Treballadors de diferents empreses, autònoms i aturats de la comarca del Priorat han participat en els diversos cursos de formació que, recentment, s’han dut a terme a través dels programes Catalunya Emprèn i AODL (Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local) del Consell Comarcal del Priorat. L’èxit d’aquests cusrsos, dels quals se n’han celebrat enguany un parell d’edicions, han motivat que ja se n‘estiguin programant d’altres (monitor de menjador, monitor de lleure, Anglès II en el servei i atenció al client, i Comunicació en rús en el servei i atenció al client) per al primer semestre de 2015.

Aquests cursos formatius (en el marc del programa Catalunya Emprèn i l’AODL del Consell), es van realitzar, per primera vegada, el mes de maig passat. Atès la bona marxa del programa i que hi haver interessats que es van quedar sense plaça, de seguida es va començar a treballar en una nova edició dels cursos més sol·licitats.

D’aquesta manera, és ara justament que s’ha acabat aquesta segona edició dels cursos d’anglès en el servei i atenció al client, manipulador d’aliments i carretoner frontal i carretoner traspaleta-apilador, finalitzats la setmana passada. Un cop més s’han cobert de nou totes les places previstes i la valoració que se’n fa és altament positiva.

Per el primer semestre del 2015, ja s’està treballant en una nova programació dels següents cursos: monitor de menjador, monitor de lleure, Anglès II en el servei i atenció al client, i Comunicació en rus en el servei i atenció al client.

En paral·lel, podeu consultar al web del Consell Comarcal del Priorat tota l’oferta formativa a la carta a la qual us podeu inscriure durant tot l’any i que es durà a terme a mesura que les places quedin cobertes.

Us informem també que aquesta formació pot comptar amb bonificacions per a les empreses mitjançant la Fundació Tripratita, així com que existeix la possibilitat d’obtenir descomptes d’un 10% per a persones aturades i d’un 5% per l’antic alumnat del Mas Carandell, els majors de 16 anys amb carnet d’estudiant, les famílies nombroses o monoparentals, els majors de 45 anys i les persones amb un grau de discapacitat superior al 33%.

Aquestes accions s’inclouen en les accions de sensibilització sectorial i formatives del programa Catalunya Emprèn i dins del projecte comarcal de promoció i desenvolupament econòmic, formatiu i per a l’ocupació del Consell Comarcal del Priorat. Uns projectes que estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local i cofinançat pel Fons Social Europeu.

Per a més informació o per sol·licitar algun curs, podeu consultar el nostre web http://www.priorat.cat, trucar al 977 83 01 19 o enviar un correu al ptapia@priorat.cat o al sargiles@priorat.cat.

Font: Consell Comarcal del priorat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.