SOC Oficina Treball

El Consell Comarcal contracta 13 persones aturades mitjançant un pla d’ocupació

El Consell Comarcal contracta 13 persones en situació d’atur mitjançant un pla d’ocupació

Els treballadors contractats formaran dues brigades que es faran càrrec de tasques mediambientals i de manteniment d’equipaments municipals

.

oficina_soc

.

El Consell Comarcal del Priorat ha contractat 13 persones en el marc d’un Pla d’ocupació adreçat prioritàriament a persones majors de 30 anys en situació d’atur, i no perceptores de cap prestació ni subsidi. El Pla està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El Consell Comarcal del Priorat formarà dues brigades integrades per sis treballadors que seran coordinades per una altra de les persones contractades mitjançant aquest Pla d’Ocupació. Una de les brigades es farà càrrec de tasques de millora mediambientals, com pot ser la neteja de senders de la Xarxa de Camins del Priorat. L’altra brigada tindrà encomanat el manteniment d’equipaments públics en els municipis de la comarca, tasca que es coordinarà atent les peticions que els ajuntaments traslladin al Consell Comarcal del Priorat.

Joan Carles Garcia, president del Consell Comarcal, ha destacat “la importància de dur a terme polítiques actives d’ocupació com les d’aquest pla, ja que contribueixen a mitigar l’atur a la comarca i són de gran ajuda per a persones i famílies que pateixen aquesta problemàtica”. D’altra banda, Garcia també ha destacat que “gràcies a aquests plans d’ocupació i a l’excel·lent tasca de les persones que es contracten, tant el Consell Comarcal com els ajuntaments del Priorat podem fer front a actuacions molt necessàries que de vegades són difícilment realitzables amb mitjans i recursos propis”.

Les dues brigades de treball començaran a operar aquest mes de desembre, i durant un període de 6 mesos. A banda de les tasques encomanades, els treballadors prendran part en sessions de formació, a fi d’ampliar i enriquir el seu currículum professional i dotar-se de noves capacitats que els ajudin a accedir al mercat laboral.

Font: Consell Comarcal del Priorat

.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.