El Priorat tindrà un web per promoure les propostes culturals de la comarca

Consell Comarcal del Priorat. Foto: Priorat.cat
Consell Comarcal del Priorat. Foto: Priorat.cat

El Consell vol que aquesta Agenda sigui una eina útil per als impulsors culturals i també per a les persones que vulguin conèixer l’activitat cultural del Priorat

El Consell Comarcal del Priorat està immers en el desenvolupament d’un nou web que aplegui totes les propostes culturals que es programen a la comarca. Aquesta Agenda Cultural del Priorat cobrirà un buit existent, ja que ara com ara no hi ha un portal específic en el qual es puguin consultar i es promocionin totes les activitats que s’organitzen a la comarca.

La creació d’aquest nou web és una aposta de l’ens comarcal amb dues prioritats com a objectiu. D’una banda, buscar la complicitat entre el Consell Comarcal i totes les entitats i persones que són impulsores de cultura al Priorat. I d’una altra, la promoció de la cultura com a expressió d’un territori de qualitat.

La participació dels agents culturals de la comarca ha estat fonamental en la creació d’aquesta plataforma des del seu inici. De fet, abans de posar-se en funcionament, el web serà sotmès a la consideració i opinió de tots els agents culturals del Priorat que hi han estat implicats des del principi.

L’Agenda Cultural del Priorat, però, vol ser alguna cosa més que un instrument de difusió i promoció de les propostes que es programen, i contribuirà a millorar determinats aspectes.. Així, permetrà que els impulsors culturals coneguin quines activitats hi ha previstes i, per tant i en la mesura del possible, s’evitin duplicitats en la programació del calendari anual.

A més, aquest portal tindrà una vocació descentralitzada, i dotarà cada impulsor del seu espai privat, des del qual podrà gestionar les seves propostes, veure el calendari o consultar informació d’altres impulsors culturals per cercar punts de trobada. La futura Agenda Cultural tindrà també vocació participativa, ja que permetrà que els usuaris publiquin comentaris sobre les propostes programades, amb l’objectiu que els impulsors puguin conèixer quina és la valoració que se’n fa.

Tècnicament, el web s’adaptarà a tauletes i telèfons mòbils, comptarà amb un servei de geolocalització de propostes, permetrà la cerca per tipus d’activitat (temàtica, públic destinatari…) i afavorirà la compartició de continguts i la integració amb xarxes social.

Font: Priorat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.