Els 23 municipis del Priorat, a punt pel 9-N

9-N_papereta570px

.

Els 23 municipis del Priorat ja estàn a punt per acollir l’acte participatiu del diumenge 9 de novembre. Tots els municipis disposaran d’una mesa on poder dipositar la papereta, excepte Falset, que per quantitat de població en tindrà dos.

En la majoria de pobles els locals s’instal·laran en els respectius ajuntaments, en la resta s’habilitaran espais en centres públics com escoles, instituts, casals, sales polivalents o centres cívics (més avall podeu consultar la llista dels locals i adreça de tots els municipis del Priorat).

A Cornudella de Montsant, la Coordinadora de l’ANC i els voluntaris del 9-N han fet arribar una carta a tots els vilatans on s’anima a participar i on també es donen algunes instruccions bàsiques. Així, a Cornudella de Montsant es podrà votar a l’Institut, de 9 del matí a 8 del vespre -aquest horari és vàlid per a totes les meses de la comarca-. Tammateix, el 9-N s’habilitarà un servei de transport gratuït per aquells que tinguin dificultats per desplaçar-se, donat que el local de participació no és l’habitual i l’Institut està situat a les afores del poble. El punt de trobada per als que vulguin fer ús d’aquest servei serà el Pla de l’Església, i l’horari de 12 a 14 h. També es passarà a recollir pel domicili en cas que els interessats ho facin saber a l’organització. Al local hi hauran paperetes i sobres de vot.

La composició de la mesa a Cornudella serà: Coordinadora: Meritxell Cardona, President: Xavier Martínez, Vocals: Maria Gomis i Xavier Góngora.

A Falset, l’Assemblea Nacional Catalana posa a disposició de tots els ciutadans de Falset un autobús gratuït, durant tot el diumenge, per a que tothom que ho desitgi, pugui desplaçar-se fins a l’Institut a votar. El mateix sortirà des de la parada de davant Flors Coll, a partir de les 9 del matí i de forma continuada.
.

Qui hi pot participar?

  • Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 que disposin d’un document nacional d’identitat (DNI) on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya. Per participar-hi han de presentar el DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia).
  • Els catalans i les catalanes majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 que es trobin a l’exterior, que tinguin un document nacional d’identitat (DNI) on consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya, o bé que presentin el DNI o passaport espanyol vigent juntament amb el comprovant d’inscripció en el Registre de catalans i catalanes a l’exterior o el Certificat del padró d’espanyols residents a l’exterior (PERE) en què consti l’adscripció territorial a Catalunya.
  • Les persones majors de 16 anys el dia 9 de novembre de 2014 nacionals d’estats de la Unió Europea i d’altres estats que formin part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu i Suïssa. (països signants de l’Acord ).

Per participar-hi han de presentar el document d’identitat o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea o la targeta d’identitat d’estranger (TIE), on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en un municipi de Catalunya.

Inscripció en el fitxer de participants

Cada persona només podrà participar una sola vegada i la participació és personal i intransferible. Per poder participar-hi, cal inscriure’s en el fitxer de participants. La inscripció es fa efectiva en el mateix moment de participar.

Procediment de participació el dia 9 de novembre

Persones residents a Catalunya

Les persones residents a Catalunya poden participar el dia 9 de novembre, entre les 9 i les 20 hores, en el local i la mesa de participació que tinguin assignats per raó de l’adreça de residència i del primer cognom.

Els catalans i les catalanes residents a l’exterior que vulguin participar el 9 de novembre a Catalunya i que tinguin un DNI en què consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya participen en la mesa i el punt de participació que els correspon en funció de l’adreça. Els catalans i les catalanes residents a l’exterior que vulguin participar a Catalunya i que no tinguin un DNI en què consti l’adreça de residència en un municipi de Catalunya poden participar en la seu habilitada a Barcelona al passeig de Gràcia, 107 (Palau Robert).

Catalans i catalanes a l’exterior

Els catalans i les catalanes que resideixin o es trobin temporalment a l’estranger, poden participar el dia 9 de novembre, entre les 9 i les 20 hores (hora local), en els locals de participació habilitats a l’exterior.

Procediment de participació a Catalunya del 10 al 25 de novembre

Els dies hàbils entre el 10 i el 25 de novembre de 2014, les persones cridades a participar que no ho hagin pogut fer durant la jornada del 9 de novembre poden presentar les seves aportacions en el registre de les delegacions territorials del Govern de la Generalitat de Catalunya. El procediment per participar requereix presentar la sol·licitud d’inscripció en el fitxer de participants, una fotocòpia del DNI o NIE (o fotocòpia del DNI o passaport espanyol vigent, juntament amb el comprovant d’inscripció en el Registre de catalans i catalanes a l’exterior o el Certificat del padró d’espanyols residents a l’exterior (PERE), en què consti l’adscripció territorial a Catalunya, en el cas dels catalans i les catalanes residents a l’exterior que no tinguin l’adreça de residència a Catalunya en el DNI) i el sobre amb l’opció de participació tancat.

Locals de votació al Priorat

-Bellmunt del Priorat – Escoles. Passeig del Priorat, 1
-Cabassers – Ajuntament. C/ Major, 29
-Capçanes – Ajuntament. Plaça de l’Esglèsia, 7
-Cornudella de Montsant – Institut Montsant. Comte de Rius, s/n.
-El LLoar – Casal del Poble. Pla Moré, 2
-El Masroig – Ajuntament. Progrès, s/n.
-El Molar – Casal de Jubilats. Marquès de Tamarit, 1
-Els Guiamets – Casal de l’Era. Carretera, 35
-Falset – Institut Priorat. Ctra. de Porrera, s/n. Diverses meses
-Gratallops – Casal Flor de Maig. C/ Piró, 66
-La Bisbal de Falset – Ajuntament. La Palma, 4
-La Figuera – Escola Municipal. Carretera, s/n.
-La Morera de Montsant – Ajuntament (sala de plens). Plaça Priorat, 6
-La Torre de Fontaubella – Ajuntament (planta baixa). C/ Major, 1
-La Vilella Alta – Ajuntament. Plaça de les Eres
-La Vilella Baixa – Ajuntament. Plaça de l’Esglèsia, 2
-Marçà – Ajuntament. Plaça de les Arenes, 1
-Margalef – Ajuntament. Plaça Sant Miquel, 15
-Poboleda – Sala Polivalent. Sant Jaume, s/n
-Porrera – Ajuntament. Plaça Constitució, 1
-Pradell de la Teixeta – Casal. Plaça Sant Isidre, 5-6
-Torroja del Priorat – Sala Polivalent. Teatre Major, s/n.
-Ulldemolins – Centre Cívic. Saltadora, 24.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.