“Montsant: terrers i vins” és el tast que la DO Montsant durà a terme el proper diumenge 19 d’octubre a la mostra gastronòmica Mercat de Mercats, que s’emplaçarà a l’avinguda Catedral de Barcelona. El tast tindrà lloc a l’espai Celler de Sumillers, a les 12:30h, i serà dirigit pel sommelier Sergi Montalà, que serà l’encarregat d’aproximar els trets característics i diferencials de la DO Montsant entre els assistents.
En aquest tast es presentaran 5 vins, que donaran peu a parlar del paper que juguen varietats, sòls, climatologia i factor humà en el producte final. Els vins escollits per a l’ocasió són
Solà Fred Blanc (Celler Masroig)
Malondro Blanc (Celler Malondro)
Anexe Samsó (Celler Cedó Anguera)
Estones (Vins de Mas Sersal)
Ètim Verema Tardana Negre (Cooperativa Falset-Marçà).
Mercat de Mercats és una fira de la gastronomia iniciativa de l’Institut de Mercats de l’Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya. Enguany, dedicada a la cuina del país, amb productes de proximitat, amb la cuina catalana com a protagonista. Mercat de Mercats 2014 tindrà lloc els pròxims dies 17, 18 i 19 d’octubre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona. Serà el punt de trobada dels comerciants dels mercats de Barcelona i de productors d’arreu de Catalunya, alimentaris i vitivinícoles, Aquest any, la fira se centra en la cuina i els productes del país.
—
Font: DO Montsant
—