Inici de temporada prometedor pel Club Tennis Taula Cornudella

CTT_20141010

Després d’un any complicat, en el que l’ambició del CTT Cornudella l’havia portat a competir amb 4 equips i 16 jugadors en les lligues territorials de Tarragona, inclosa per primera vegada la màxima categoria (Preferent), la temporada 2014-15, ja la cinquena de la seva història, ha començat amb bon peu pel Club, que aquest any es presenta amb 2 equips i 10 jugadors en competició, i s’estrena al Pavelló esportiu municipal de Cornudella, la nova seu social del Club després de la brillant època als històrics locals de La Renaixença i l’Íntim.

En partit disputat divendres dia 10 d’octubre a la nit al nou local, corresponent a la Primera Divisió territorial, el primer equip del CTT Cornudella s’imposava per 4 a 2 al CTT Tortosa B, amb punts de Marc Olivé i Miquel Nadal, que van oferir un joc molt solvent per derrotar un dels rivals forts de la categoria. La victòria deixa l’equip en una privilegiada segona posició amb dret a ascens a Preferent.

A la mateixa hora i lloc, el CTT Cornudella B, en partit corresponent a la Segona Divisió territorial, perdia per la mínima (3 a 4) amb el CTT Els Mets després d’un llarg i emocionant partit (es va resoldre en el cinquè joc del decisiu partit de dobles), on el més destacat van ser els dos punts guanyats pel més jove del Club, Pau Gomis, i el debut d’un nou fitxatge, Miquel Tarés. La derrota situa l’equip en 6a posició, a mitja taula.

Els partits es van disputar amb una desena d’aficionats (entre amics, familiars i despistats) a la graderia i, anecdòticament, es van haver d’interrompre a les 23.00 degut a l’apagada programada de les llums del Pavelló, que no es van poder tornar a encendre fins passats 15 minuts, reprenent-se els partits amb normalitat. La propera setmana, els dos equips del Club es desplacen a Tarragona i a la Selva per jugar contra el Nàstic C (empatat en segona posició amb el CTT Cornudella) i la Selva C (en 8è lloc), respectivament.

Font: Miquel Correa Secall