El regidor de Turisme de l’Ajuntament, Salvador Salvadó, ha atribuït al llarg pont de setmana, al fet que els darrers caps de setmana hagués plogut i també que la Jornada Gastronòmica de Cornudella és cada cop més coneguda l’èxit de públic, que ha superat totes les edicions anteriors. Un any més, la colla de paellers de la població presentava el bo i millor de la seva cuina a un visitant cada cop més nombrós i entusiasta, que esperava gaudir no només del dinar, sinó també i sens dubte, del caliu de la gent.
La Jornada Gastronòmica de Cornudella de Montsant consisteix en un dinar de germanor on tots plegats es reuneixen per assaborir dos plats típics de la vila: l’arròs amb conill i els cargols dolços i coents. Dos plats elaborats per un grup de prestigiosos cuiners de la vila, al bell mig de la plaça, a través de dues grans paelles. Els cellers de Cornudella i de Siurana que van prendre part a la Setena Mostra de Vins van ser Baronia de Montsant, Noguerals, Ronadelles, Malondro, Cingles Blaus, Graus de Siurana i Celler Cooperatiu. D’altra banda, a la Mostra Gastronòmica dels restaurants locals hi van prendre part: Can Pep, El Bassot, els Tallers (de Siurana), Al Toll, la Porta del Priorat, La Serra, la Fonda del Racó i el Celler del Montsant. Tots i cadascun d’ells van oferir al públic assistent una degustació en forma de tapa d’algun dels seus plats més característics.
Finalment, més de 50 estands oferien, dins la 26ena Mostra d’Artesania, tot tipus de productes artesanals: embotits, formatges, dolços, salats,ceràmica, bijuteria, seda pintada, terrissa, fusta moldejada, punt de creu, tèxtil, etc.