Cornudella participa en el projecte "DO la más bella"

Cornudella web 27/01/2011.- Els veïns de Cornudella que ho desitgin, poden participar en un curiós projecte editorial – artístic que s’ha posat en funcionament a començaments d’aquest any per tota la comarca del Priorat. Mitjançant unes bosses de paper repartides per diferents punts de la comarca, els prioratins que vulguin, podran introduir en dita bossa una “mostra del Priorat” i enviar-la per correu ordinari gratuïtament. Les mostres poden ser qualsevol cosa que es faci, es trobi, fabriqui o reculli, i que segons cadascú, estigui relacionada amb la comarca del Priorat. Tant pot ser un objecte trobat o construït, un dibuix, un text escrit, una planta, un paper trobat pel carrer… Serveix qualsevol cosa que cada persona pensi que està relacionada amb el Priorat. L’únic límit és la capacitat de la bossa. Hi han tres tipus de bosses: Una per a nascuts i habitants del Priorat, en la qual hi posa “Soc d’aquí? SI”; una altra per a visitants i turistes de pas per la comarca (“Sóc d’aquí? NO”), i una tercera per a casos sense definir (“Sóc d’aqui? ?”). Els veïns que vulguin col.laborar hauran de triar la bossa que decideixin, i indiferentment de la bossa triada, posar-hi la mostra del Priorat que vulguin i enviar-la per correu seguint les senzilles instruccions que trobaran en el seu interior.

Quan finalitzi la recollida de mostres (durant tot el 2011) La Más Bella realitzarà una publicació que recollirà totes les mostres i els resultats del projecte Denominació d’Origen La Más Bella. Les persones que participin podran obtenir una còpia de la publicació del projecte posant-se en contacte amb els organitzadors mitjançant l’adreça web indicada en les instruccions incloses en l’interior de la bossa.

Els promotors del projecte
El projecte Denominació d’Origen La Más Bella està promogut pel col·lectiu sense ànim de lucre La Más Bella, que realitza projectes artístics relacionats amb l’edició d’art contemporani. Entre els seus projectes destaca la Revista Experimental La Más Bella, un suport d’experimentació editorial editat regularment des de 1993. Els seus editors, Pepe Murciego (Madrid, 1967) i Diego Ortiz (Madrid, 1968), son dues persones implicades en el món de l’art, la gestió cultural i els mitjans de comunicació a Madrid des de fa més de 15 anys. També promou el projecte el Priorat Centre d’Art, un projecte que pretén consolidar el Priorat com un espai de recerca, desenvolupament i innovació de propostes multidisciplinàries de cultura contemporània; i Idensitat, un projecte d’art iniciat a Calaf l’any 1999 que investiga sobre les maneres d’incidir en l’àmbit de l’espai públic a través de propostes creatives en relació amb l’especificitat del territori.

On trobar les bosses a Cornudella?
A Cornudella de Montsant les bosses es poden aconseguir gratuïtament a l’Oficina de Turisme i a Perruqueria i Estètica Eli (c/ Església 11). Per a més informació sobre el projecte Denominació d’Origen La Más Bella i per seguir el seu desenvolupament: www.lamasbella.org

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.