Drets d’autor com a punt de llibre

Els coautors/es del llibre El brogit de l’Ebre estem rebent aquests dies un txec en concepte dels drets d’autor.
Cal tenir en compte que el llibre fou editat l’any 2003, amb un bon èxit de vendes, i que després de sis anys, de manera molt professional i acurada, cosa que agraeixo públicament, Cossetania Edicions continua enviant-nos encara els drets d’autor generats per les vendes que, com podeu comprendre, havent-se de repartir entre 15 autors/es, han de ser escassos a la força. Concretament, enguany pugen a 0,95 euros per cap.

Després de tant temps, fa il·lusió comprovar que el llibre encara genera ingressos i, tot i que siguin tan petits, he anat tot content a cobrar el taló a una oficina de la mateixa entitat bancària.

Després de demanar-me el carnet (no sigui que fugís anònimament amb els quartos) i signar a la part del darrere, l’empleada m’avisa que la gestió (imagino que àrdua i costosa per a una pobra entitat bancària; ja sabem el malament que ho estan passant) representa una despesa de 2 euros.

-No pateixis; en treuré més rendiment sense cobrar-lo -li dic mentre el meu cap ja treballa en aquest post.

Torno a casa, i a l’entrada em trobo la típica propaganda d’un supermercat. Suggeriré a l’editorial que l’any vinent ens enviï una ampolla de vi d’oferta.

Quant al taló, el faré servir com a un original punt de llibre.

NOTA. Tot això sense demèrit del meu agraïment i felicitació a l’editorial per la seva eficiència.

.

botelles

Publicat a: http://jmtibau.blogspot.com/2009/03/drets-dautor-com-punt-de-llibre.html

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.