L’Ajuntament fa un aparcament a l’esplanada del Celler Cooperatiu.

IM00
Fotografia de l’estat actual de la part posterior del Celler Cooperatiu, espai que s’està habilitant per fer un aparcament de vehicles. (Foto: Carles X. Cabós).

Divendres 19 de març de 2004, PrioratDigital.- L’Ajuntament de Cornudella de Montsant ha començat les obres per tal de convertir l’esplanada posterior del Celler Cooperatiu en un aparcament per a vehicles. Aquest espai, situat a escassos metres de la carretera, ja feia aquest servei de forma “no oficial” desde feia anys, tot i que sense cap mena d’indicadors o serveis bàsics com punts de llum. De fet, l’explanada posterior de la Cooperativa només s’utilitza puntualment en època de verema o de l’oliva, quan els tractors utilitzen una part d’aquest espai per accedir al Celler Cooperatiu. Aquest problema s’accentua els caps de setmana i èpoques de vacances, quan la població encara augmenta més.

Tot i ser un poble que no supera els 1000 habitants, els problemes per trobar aparcament dins el nucli urbà cada vegada són més grans, degut a l’increment de la població i la mateixa constitució dels carrers, la majoria estrets i sense prou espai per aparcar els vehicles sense entorpir el pas. A més, en aquesta mateixa zona s’hi estàn construïnt dos edificis de nova planta, per la qual cosa aquest aparcament constituirà un útil servei per als nous residents d’aquesta part de la vila.

El nou aparcament es formigonarà i asfaltarà, es marcaràn línies d’aparcament a terra i disposarà d’arbres i punts de llum.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.