El Teatre de l'Artesana presenta la programació per al primer trimestre de l'any

Divendres 23 de gener de 2004, PrioratDigital.- El Teatre de l’Artesana de Falset ha presentat la programació per als mesos de gener, febrer i març de 2004. La primera de les activitats està prevista per aquest diumenge 25 de gener, a les 11 del matí, amb l’espectacle “Tira tira o La fàbrica de tires”, per la Cia. Clownfish. L’espectacle, destinat a tots els públics, però en especial al públic infantil, està concebuda com una obra pedagògica i de valors. La fàbrica de tires narra la història d’un nen que treballa dins una fàbrica tèxtil i la seva relació amb les eines de treball, que en definitiva substitueixen els amics que no té. Aquest espectacle va aconsseguir el 1er accésit del premi guió d’obra de teatre infantil i juvenil de l’SGAE 2002.

.

El teatre de l'Artesana, a Falset.
El teatre de l’Artesana, a Falset.

.

Divendres 13 a les 20’30, el Quartet de Corda Isel interpretarà peces de Mozart, Shostakovich i Schubert. El Quartet de Corda Isel està format pels solistes de l’orquestra simfònica del Conservatori Superior de Música de Salamanca, i el seu nom prové de les inicials de Isabel Vil, mestra dels violinistes del quartet, en reconeixement a la seva admirable i constant dedicació musical i pedagògica. A destacar la presència de la violinista falsetana Marta Cardona Ahumada qui, actualment està acabant el grau superior de violí sota la Càtedra d’Isabel Vil al Conservatori Superior de Música de Salamanca.

El mes de febrer s’obrirà amb teatre català contemporani, amb l’obra “Dakota”, de Jordi Galceran (Premi Ignasi Iglesias 1995), interpretada pels reusencs Cia. Llop’s Teatre. Aquesta divertida comèdia presenta una contínua giragonsa de sorpreses. Una obra actual, fresca i feta per la rialla i la reflexió.

I per finalitzar el mes de febrer, l diumenge 22 a les set de la tarda, la Cia. 45 RPM interpretarà l’obra “Carrer de les petxines, 14”. Aquesta obra es basa en els conflictes sorgits entre els veïns d’aquest hipotètic Carrer de les Petxines. Les catorze protagonistes de l’obra, juguen amb diferents situacions d’humor, amb els tòpics i sorpreses del dia a dia on qualsevol de nosaltres s’hi pot veure reflectit. Un còctel agosarat, divertit i autèntic, elaborat i patentat pel bàrman Vicenç Cañón i sacsejat, pel “meneito” de les actrius. Aquesta obra fou estrenada al Teatre Metropol de Tarragona el 22-06-2003.

El mes de març portarà a l’Artesana a la Cia. Bravium Teatre, que el diumenge 21 a les 19 hores interpretarà l’obra de teatre clàssic “El malalt imaginari”, de Moliere. El malalt imaginari (1673), va ser escollida pel grup per commemorar el seu 50è aniversari. Argan, pare de família, té la dèria dels metges. Es creu malalt i vol casar la seva filla amb un metge per tenir a casa seva els remeis que li convinguin. Però la filla Angèlica, s’estima Cleant i aquest no és metge. Ja tenim l’embolic. Toneta, la criada, farà mans i mànigues per descabdellar-lo.

A l’Agenda de la pàgina principal de PrioratDigital podeu trobar més informació sobre els espectacles programats actualment al teatre de l’Artesana, o bé en aquest enllaç:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.